Over UitlaatDiscounter

Een goede uitlaat kopen bij een dealer kan erg duur zijn. Maar waarom? UitlaatDiscounter is in 2008 opgericht door Arjan van ’t Klooster om topkwaliteit uitlaten met een lage prijs, maar hoge service aan te bieden. De laatste 3 jaar is het assortiment verder uitgebreid en zijn alle overige auto-onderdelen leverbaar.

 
Arjan van 't Klooster:

'Wij proberen de beste in de markt te zijn en veelal de goedkoopste. We zijn niet alleen een webwinkel waar je goedkoop onderdelen koopt, we leveren net dat stukje extra persoonlijke service om de juiste onderdelen te leveren. We zijn ook aangesloten bij een webwinkel keurmerk zodat u zeker bent dat we aan alle regels en verplichtingen voldoen'

Waarmee onderscheiden wij ons

 UD bestaat al 9 jaar en is een Nederlands bedrijf

 Vrijwel het gehele assortiment is binnen 48 uur leverbaar

 Na de online bestelling kan je de onderdelen bij ons in Amersfoort afhalen

 We hebben een lokaal telefoonnummer waar specialisten al jouw vragen beantwoorden

Auto-onderdelen betaalbaar en snel geleverd

UitlaatDiscounter levert alle soorten auto-onderdelen, van ruitenwissers tot uitlaten en uitlaatdelen van ieder merk en vrijwel elk type auto. Met een voorraad van 15000 uitlaten van eigen huismerk is UitlaatDiscounter een van de grootste online leveranciers voor uw uitlaat en overige auto-onderdelen. Bestelt u een uitlaat bij UitlaatDiscounter dan profiteert u van vele voordelen zoals:

- De laagste prijs garantie

- Uitlaat en uitlaatdelen met lange levensduur en goede pasvorm

- Snelle levering (voor 17:00 vaak volgende dag)

- Vaste, lage verzendkosten en we leveren ook op zaterdag

- Betalen met iDeal, creditkaart, overboeking of pinnen/contact aan de deur

 

Auto-onderdelen van eigen huismerk

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn! UitlaatDiscounter levert uitlaten en uitlaatdelen van eigen huismerk (te herkennen aan het UD-artikelnummer) met een lange levensduur, perfecte pasvorm en de laagste prijs! Door de hoge kwaliteit van de uitlaten krijgt u 3 jaar garantie, in plaats van de 2 jaar die op veel andere merken geldt en door de grote voorraad zijn ze meestal direct leverbaar.

Betrouwbare en snelle verzending

De uitlaten en auto onderdelen worden bij u thuis bezorgd waardoor u er geen omkijken naar hebt. De verzending vindt plaats door een betrouwbare en transparante koerier

Montage van uw uitlaat op uw auto

Bent u zelf niet zo handig of heeft u geen zin om de uitlaat of de auto onderdelen op uw auto te monteren, dan heeft UitlaatDiscounter een goed adres voor het monteren van auto-onderdelen op jouw auto.  

Uitlaatdiscounter review 

Omdat wij klantenservice zo belangrijk vinden krijgt elke klant na ontvangt van de bestelling de mogelijkheid om de ervaring met uitlaatdiscounter te beoordelen. Elke beoordeling word dan op de website van The Feedback Company geplaatst. Mochten er klachten zijn dan gaan we hier uitermate serieus mee om en proberen we altijd tot een oplossing te komen. Gelukkig komt dit niet vaak voor want de beoordeling van onze klanten is een 9 op basis van 4690 beoordelingen (peiling 22 september 2015)

Adres en telefoonnummer van UitlaatDiscounter

UitlaatDiscounter Auto Onderdelen (onderdeel van UD B.V.)
Maanlander 15
3824 MN Amersfoort
E-mail: info@uitlaatdiscounter.nl

(afhaal alleen na vooraf overleg)

BTW nummer : NL857990603B01
KvK nummer : 69737126 te Amersfoort

Bank:
Tennaamstelling : UD B.V.
Rekeningnummer : NL09INGB0004609201

Wij zitten ook op Facebook en zijn actief op Twitter en ook plaatsen we regelmatig afbeeldingen op Instagram en Google+! Zoek je een montage handleiding auto-onderdelen of andere video's, kijk dan op ons YouTube kanaal.

Support via
WhatsApp
Ons nummer
06 14 85 44 90
Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!