De door jou ingevoerde auto: Merk Model | Type
Model of type aanpassen | Auto wissen
Auto onderdelen
MERCEDES-BENZ
Mercedes-Benz of kortweg Mercedes is het succesvol resultaat van het samengaan van twee Duitse bedrijven, namelijk Daimler-Motoren-Gesellschaft en Benz. Deze gloednieuwe autoconstructeur kreeg niemand minder dan ene Ferdinand Porsche aan het hoofd. Onder zijn bewind introduceerde Mercedes kort zijn opstart een wagen uitgerust met een zes-cilinder motor. Die haalde verrassend hoge topsnelheden liet. Dat leverde hem de veelzeggende bijnaam van 'Dodelijke val' op. Ferdinand Porsche hield het bij Mercedes al vlug voor bekeken. Zijn innoverende projecten werden echter in vele nieuwe modellen gebruikt. De Tweede Wereldoorlog maakte een abrupt einde van de Mercedes activiteiten. De fabriek werd immers volledig verwoest en door het ontbreken van grondstoffen moest men na de oorlog alles vanaf nul heropstarten. Een belangrijke nieuwe stap in de verdere ontwikkeling van de Duitse autobouwer was de introductie van een mini- car. Deze aanpak zorgden al vlug voor positieve resultaten, maar die bleken onvoldoende om de vooropgestelde productiecapaciteit te halen. Het ontwerpen en produceren van sportwagens zorgde voor de kentering. Zo wist Mercedes zijn verloren gegane reputatie te herstellen. Naast de productie van sportwagens ging men nu ook weer luxe personenauto’s bouwen. Mercedes verwierf ondertussen een ijzersterke reputatie op het vlak van middenklasse-, luxe- en sportieve auto's.

Mercedes onderdelen verre van goedkoop

Deze gang van zaken had uiteraard ook zijn weerslag op de kostprijs van Mercedes onderdelen. Daarom koop je ze best online op UitlaatDiscounter.nl. Deze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop groeide in korte tijd uit tot een van de grootste webshops van auto onderdelen in Nederland. Hun prijzen liggen op hetzelfde niveau als die van de groothandel en nog eens tot 60 procent lager dan bij de merkdealers en andere autobedrijven. Wachten op een of ander Mercedes onderdeel is er bij UitlaatDiscounter niet bij. Ze worden allemaal uit voorraad geleverd, net als alle Mercedes accessoires. Met het erkend keurmerk dat bij alle Mercedes onderdelen wordt afgeleverd ben je zeker van hun kwaliteit. Bij UitlaatDiscounter krig je nooit het verkeerde onderdeel in handen. Die onderdelen kun je zelf plaatsen of laten monteren door de erkende vertegenwoordigers van UitlaatDiscounter die over gans Nederland verspreid zijn. Zo is er altijd wel een erkend garagist in je buurt zodat je koning auto nooit lang aan de kant moet laten.
© 2022 Uitlaatdiscounter.nl | This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Een moment geduld aub..
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.