De door jou ingevoerde auto: Merk Model | Type
Model of type aanpassen | Auto wissen
Auto onderdelen

Montage advies

Aangezien een katalysator kostbaar is kan een foute montage de katalysator beschadigen. Monteer daarom alleen een katalysator als u reeds ervaring heeft.

Het gebruik van montagepasta is niet toegestaan omdat dit de katalysator kan beschadigen. Bij gebruik van montagepasta vervalt de garantie. Gebruik altijd nieuwe en juiste pakkingen, bouten, moeren en klemmen. In de meeste gevallen worden deze bij onze katalysatoren meegeleverd.

Het gebruik van slaggereedschap voor montage van een katalysator is niet toegestaan. Probeer de katalysator ook niet met veel kracht te plaatsen. Maak nooit aanpassingen aan de katalysator zoals warm stoken, buigen of veranderen van flensen. Alle katalysatoren die wij leveren zijn direct-fit met originele pasvorm en kunnen direct geplaatst worden. Indien u wel met geweld een katalysator heeft gemonteerd of een katalysator heeft aangepast dan vervalt de garantie.Controleer voor het weghalen van de oude katalysator of de nieuwe katalysator de juiste is.

Monteer de katalysator altijd eerst losjes in het systeem om de juiste plaatsing te vinden. Zet vervolgens de voor- en achterzijde stevig vast.
© 2022 Uitlaatdiscounter.nl | This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Een moment geduld aub..
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.