Model of type aanpassen Auto wissen
Merk Model | Type

Blog

Problemen EGR-Klep

EGR-kleppen – oftewel Exhaust Gas Recirculation (uitlaatgasrecirculatie) - worden op zowel diesel- als op benzinemotoren toegepast. Deze tekst richt zich op dieselmotoren, de basisprincipes bij benzinemotoren zijn gelijk.
Lees meer

Bmw E46 330ci trackday

Bekijk hier alle foto's
Lees meer

BMW F32 420D 2017

Bekijk hier de BMW F32
Lees meer

Project-auto's

Bij UD-Autoparts zijn we autogek. Arjan heeft zelfs een uit de hand gelopen hobby. Hij heeft op dit moment 4 BMW's
Lees meer

Roetfilter helpt tegen uitstoot roet in de uitlaat

Dieselmotoren kunnen aan de Europese eisen van de uitstoot van CO-, CH en NOx -emissies voldoen zonder dat verdere ingrijpen nodig is. Voor de uitstoot van vaste deeltjes, zoals roet, word een roetfilter toegepast. 
Lees meer

BMW E30 M3 Project

Bij Uitlaatdiscounter zijn we autoliefhebbers. We sleutelen altijd zelf aan onze auto's en bij de zoektochten naar onderdelen zagen we dat het goedkoper kon
Lees meer

Koop bij de echte UitlaatDiscounter en kijk uit voor misleiding.

Onze naam Uitlaat Discounter word door andere webshops gebruikt. Regelmatig horen wij van klanten dat ze in de war worden gebracht door andere aanbieders van uitlaten op internet die onze naam misbruiken.
Lees meer

ruitenwisserarm met ruitenwisser stuk?

Een ruitenwisserarm wil nog wel eens afbreken. Dit is een APK afkeur en het is ook nog eens onveilig als de achterruit niet goed schoongemaakt kan worden. Onderstaand een foto van een kapotte ruitenwisserarm van een peugeot 307 SW.
Lees meer

Kwaliteit van een UitlaatDiscounter uitlaat

Wij leveren de beste prijs/kwaliteit auto-onderdelen. Alle auto onderdelen die bij ons op de website staan voldoen aan onze kwaliteitseisen.
Lees meer
Een moment geduld aub..