De door jou ingevoerde auto: Merk Model | Type
Model of type aanpassen | Auto wissen

Uitlaten, katalysatoren en roetfilters

30855 Artikelen
Een auto uitlaat snel in huis, en voor de allerlaagste internetprijs? Bestel online jouw uitlaat bij uitlaatdiscounter en profiteer van een snelle levering, tot 3 jaar garantie een laagste prijs garantie!

Elke motor ontdoet zich via een uitlaatsysteem van gassen die worden gegenereerd door de motor. Een uitlaat kun je eigenlijk niet beschouwen als één systeem, het bestaat in feite uit verschillende onderdelen die gezamenlijk de uitlaat van je auto vormen. Denk bijvoorbeeld aan een demper, katalysator, en roetfilter. Voor ieder onderdeel ben je bij Uitlaatdiscounter aan het juiste adres!

RVS uitlaat

Aangezien het uitlaatsysteem aan de onderkant van de auto is gemonteerd en wordt blootgesteld aan de elementen, is het belangrijk dat er materialen van hoogwaardige kwaliteit gebruikt worden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een RVS uitlaat. RVS is een roestwerend materiaal waardoor het uitermate geschikt is voor deze toepassing. Behalve dat het materiaal tegen de elementen bestand is, biedt het ook milder klinkende uitlaatgeluiden en een betere doorstroming van de uitlaatgassen aan de binnenkant. Een RVS uitlaat wordt om die reden vaak gebruikt als sportuitlaat aangezien de verhoogde doorstroming ook betere prestaties oplevert.

Uitlaatdemper

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de hele buurt je kan horen wanneer je komt aanrijden. Daarom hebben we een ruim assortiment hoogwaardige uitlaatdempers. Deze dempers laten de uitlaat beduidend stiller klinken. Neem een kijkje bij Uitlaatdiscounter en ontdek onze collectie Bosal uitlaatsystemen.

Uitlaat onderdelen

Zoals eerder aangegeven is de uitlaat van de auto een combinatie van onderdelen die allemaal samenwerken om een veilige en goede uitstroom van uitlaatgassen te garanderen. Al deze onderdelen spelen een cruciale rol en zorgen ervoor dat de auto goed rijdt, maar ook voldoet aan de milieunormen. Naast uitlaten vind je in ons assortiment diverse uitlaat onderdelen, zoals uitlaat klemmen, uitlaat tape en nog veel meer.

Uitlaat vervangen

Omdat een uitlaatsysteem onder een auto hangt, wordt het dagelijks blootgesteld aan extreme omstandigheden. Het is dan ook onvermijdelijk dat na verloop van tijd schade zal ontstaan. Bij een kleine lekkage is het gaatje eenvoudig af te sluiten met reparatietape, uitlaat reparatie tape of uitlaatpasta uitlaat pasta. In sommige gevallen kan het probleem echter bij de koppeling zitten, waarbij het nodig kan zijn om de pakking te vervangen uitlaat pakking. Gelukkig biedt Uitlaatdiscounter een ruime keuze aan uitlaat onderdelen en zelfs uitlaten op maat om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk weer op de weg kunt.

Uitlaat kopen

Bij het aanschaffen van een nieuwe uitlaat of een onderdeel daarvan moet je met een aantal zaken rekening houden. De onderdelen zijn meestal merkspecifiek. Zo kun je bij Uitlaatdiscounter terecht als je op zoek bent naar bijvoorbeeld een Golf 6 GTI uitlaat. Gebruik onze kentekenchecker om de juiste uitlaat voor jouw auto te vinden!
© 2022 Uitlaatdiscounter.nl
Een moment geduld aub..
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.