De door jou ingevoerde auto: Merk Model | Type
Model of type aanpassen | Auto wissen
Auto onderdelen

Excellente service

Je bent niet alleen op zoek naar auto- en / of uitlaatonderdelen, je wilt ook de juiste onderdelen ontvangen. Uit ervaring weten wij dat het online bestellen van auto-onderdelen soms best complex kan zijn. Er zijn zoveel producten, modellen, typen etc.Onze drijfveer is het echt helpen van onze klanten en zorgen dat ze tevreden zijn. Dit doen wij al 10 jaar zo. En daarom doen wij er alles aan om jou als klant te helpen, te adviseren en te zorgen dat jij snel de juiste auto-onderdelen thuiskrijgt.


Eenvoudig contact opnemen

Wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden of je even te helpen bij je online bestelling. Je kunt ons op de volgende manieren eenvoudig bereiken:
  • Per telefoon: 033-8200245 (ma. t/m vr. van 09.00-17.00 uur)
  • Via WhatsApp: 06-14854490
  • Per mail: [email protected]
  • Of fysiek: Argonweg 26C in Amersfoort


Uitstekende garantie

Alle producten in onze webwinkel hebben standaard een periode van 2 jaar garantie. Op onderdelen van ons eigen huismerk geven we zelfs 3 jaar garantie. Mocht er sprake zijn van een fabrieksfout of een garantiegeval, dan kun je het onderdeel vrij eenvoudig retourneren. Lees hier meer over onze retourprocedure.

Goede service, hoge beoordeling!Bij ons draait alles om tevreden klanten. Gaat er een keer wat mis, dan lossen we dit snel en goed op. Al onze servicemedewerkers zijn vaktechnisch goed geschoold om onze klanten goed te helpen. Deze servicegerichte werkwijze zorgt voor tevreden klanten.De gemiddelde beoordeling ligt momenteel op 9,1 (door meer dan 9500 beoordelingen­)! En dat houden we graag zo!


Hoe wij omgaan met klachten

Natuurlijk, waar gewerkt wordt, worden ook fouten gemaakt. Dat is bij ons ook het geval. Maar wanneer wij een klacht binnenkrijgen, nemen we deze uiterst serieus en zoeken we direct naar een praktische en snelle oplossing.Iedere woensdagavond zit het voltallige personeel van Uitlaatdiscounter.nl bij elkaar om klachten en oplossingen te bespreken. Ook evalueren we samen direct wat we morgen anders kunnen doen om een klacht te voorkomen!
© 2022 Uitlaatdiscounter.nl | This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Een moment geduld aub..
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.