De door jou ingevoerde auto: Merk Model | Type
Model of type aanpassen | Auto wissen
Auto onderdelen
MINI
De allereerste Mini liep in 1959 in Groot-Brittannië officieel van de band en wist met zijn revolutionaire techniek en zijn eigenzinnig design al vlug een jong publiek te bekoren. Deze kleine opvallend pittige en karaktervolle auto was een ontwerp van de British Motor Corporation (BMC) en door Alec Issigonis. Het was meteen ook de eerste auto ter wereld die gebruik maakte van een dwars liggende motor met voorwielaandrijving. Voor die tijd een gedurfd concept dat vandaag in vele wagens is terug te vinden.

Mini afmetingen met maximale prestaties

Met zijn beperkte afmetingen liet de Mini toch opvallende prestaties noteren. Dit idee kwam van Sir Alec Issigonis een Brit van Turkse afkomst. Hij kreeg van autoconstructeur Morris Motors de opdracht een concurrent te ontwerpen voor de op dat moment gulzig benzine slurpende auto’s. De Mini moest in de eerste plaats goedkoop en zuinig zijn en voldoende plaats bieden aan vier volwassenen. Met de Morris Mini-Minor en de Austin Steven kwamen er meteen twee versies van de legendarische Mini op de markt. Op het einde van de twintigste eeuw bleef het enige tijd windstil rond de Mini. Onder impuls van de nieuwe eigenaar BMW vierde men in 2001 zijn wedergeboorte. Naast hoge sportieve prestaties krijg de nieuwe Mini een eigentijds uiterlijk.

Mini onderdelenkoop je online

Vandaag is de Mini vooral populair bij een jong en veeleisend publiek. Mini onderdelen zijn daardoor niet gemakkelijk te vinden. Ben je ook op zoek naar Mini onderdelen? Dan brengt internet de redding. Mini onderdelen vind je het snelst online bij UitlaatDiscounter, één van de grootste webshops van auto onderdelen van Nederland. Ondanks de relatieve schaarste van Mini onderdelen levert deze handige en overzichtelijke webshop je alle Mini onderdelen uit voorraad. Voor auto onderdelen betaal je hier nooit teveel. De prijs van Mini onderdelen moet zelfs niet voor groothandelsprijzen onderdoen. Zo geniet je er van kortingen die in vele gevallen oplopen tot 60%. In tegenstelling tot vele andere webshops moet je bij UitlaatDiscounter zelfs nooit naar je korting vragen. Bij het kiezen van het juiste onderdeel krijg je meteen te zien hoeveel je bespaart door je Mini onderdelen bij UitlaatDiscounter te kopen. Schrik om er het verkeerde onderdeel te kiezen moet je zeker niet hebben. Na het invoeren van je kentekenplaat krijg je de ganse lijst met Mini onderdelen voorgeschoteld. Je hebt de vrije keuze tussen het zelf plaatsen van die Mini onderdelen of dat te laten doen door erkende dealers. Die zijn uitstekend verspreid over gans het land, zodat er altijd wel een dealer in je regio aanwezig is. Bij UitlaatDiscounter ben je altijd zeker van de hoogste kwaliteit dankzij het officiële keurmerk dat bij alle onderdelen wordt meegeleverd. En zoek je naar Mini accessoires? Ook die levert UitlaatDiscounter onmiddellijk uit voorraad.
© 2022 Uitlaatdiscounter.nl | This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Een moment geduld aub..
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.