De door jou ingevoerde auto: Merk Model | Type
Model of type aanpassen | Auto wissen
Auto onderdelen
MITSUBISHI
Mitsubishi werd vorige eeuw opgericht door de Mitsubishi Mail Steamship Yataro Iwasaki en werd ondertussen de grootste constructeur van Japan. De eerste Mitsubishi auto liep als Model A pas in 1917 van de band. Zijn design was best vergelijkbaar met de meer bekende Ford T. De verkoop van de Mitsubishi Model A blijf zo ondermaats dat de productie ervan werd stilgelegd en de verkoop afgebouwd. Dat was voor het jonge Mitsubishi meteen het sein om met de ontwikkeling en de productie van vrachtwagens en autocars te starten. Na enige tijd bracht men nieuwe modellen uit in Japan. Die kregen allemaal een vierwielaandrijving mee. Zowel de vrachtwagens als de autocars werden uitgerust met dieselmotoren. Dat bracht toen een ware technologische omwenteling met zich mee. Na de Tweede Wereldoorlog richtte het bedrijf zich vooral op de productie van scooters, bussen en vrachtwagens. Na enkele jaren startte men weer met de productie van personenwagens die men nu ook naar Europa uitvoerde. Mitsubishi werkte daarvoor nauw samen met vele andere autofabrikanten waaronder Chrysler. Nu Vandaag werkt men dan weer samen met het Franse bedrijf Peugeot Citroën. Dankzij deze samenwerking focust men zich nu ook op de gigantische Russische automarkt.

Mitsubishi onderdelen niet goedkoop

Mitsubishi ligt zich meer en meer toe op budgetvriendelijke wagens met een eigentijds uitzicht. Voor Mitsubishi onderdelen mag je vooral bij de merkdealers en speciaalzaken flink betalen. Mitsubishi onderdelen koop je dan ook best online en zeker bij UitlaatDiscounter, één van de grootste online leveranciers van Mitsubishi onderdelen van Nederland. Je koopt er onderdelen aan prijzen die zelfs voor de groothandel niet moeten onderdoen. Wat anders gezegd van kortingen die vaak oplopen tot 60 procent? Na het invoeren van je kentekenplaat krijg je alle Mitsubishi onderdelen te zien. Een fout onderdeel kiezen is er bij UitlaatDiscounter dus zelden of nooit bij. De kwaliteit van de onderdelen is verzekerd door een officieel erkend keurmerk dat bij ieder Mitsubishi onderdeel wordt meegeverd. Naast onderdelen kun je in deze webshop ook terecht voor Mitsubishi accessoires die ook uit voorraad worden geleverd. Onderdelen die je bij UitlaatDiscounter koopt kun je zelf plaatsen of je kunt ze bij de erkende dealers van UitlaatDiscounter onmiddellijk laten monteren. Er is altijd wel een dealer in je regio aanwezig.
© 2022 Uitlaatdiscounter.nl | This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Een moment geduld aub..
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.