De door jou ingevoerde auto: Merk Model | Type
Model of type aanpassen | Auto wissen
Auto onderdelen
PORSCHE
Niets spreekt meer tot de verbeelding van autofreaks als de exclusieve Porsche wagens. De allereerste Porsche was de legendarische Porsche 64 die in 1938 van de band liep. Men gebruikte daarvoor vele onderdelen van de KdF-Wagen, de al even legendarische Kever van Volkswagen. Op zijn opvolger, de Porsche 356 moest men maar liefst tien jaar wachten. Na de productie van 49 auto's verhuisde het bedrijf terug naar Zuffenhausen. Voor velen is deze 356 de eerste echte Porsche die door Ferdinand Porsche en zijn zoon Ferry werd ontworpen. Ook bij de bouw van de Porsche 356 werden nog altijd veel onderdelen van de VW Kever gebruikt. De carrosserie van de Porsche werd getekend door Erwin Komenda, die ook het ontwerp van de Kever op papier zetten. In 1963 lanceerde men dan de Porsche 901. Die werd uitgerust met een luchtgekoelde motor die achter werd geplaatst. De Porsche 911 is nog altijd in productie en werd de meest bekende model van Porsche. Met de Porsche 912 volgde een goedkoper alternatief voor zijn succesvolle voorganger. De nauwe samenwerking met Volkswagen resulteerde in de Porsche 924 waarvoor veel VW-en Audi-onderdelen werden gebruikt. Zijn opvolger, de 928, werd ongetwijfeld de meest opvallendste Porsche tot hiertoe. De samenwerking tussen Volkswagen en Porsche werd nog intenser en in 2002 werd dan de Porsche 944 gelanceerd. Daarvoor werd hetzelfde chassis als de VW Touareg gebruikt.

Porsche onderdelen

Porsche onderdelen zijn even exclusief en duur als de auto zelf. Ze zijn ook moeilijk te vinden. Porsche onderdelen koop je best online UitlaatDiscounter.nl dat als een van de grootste webshops van Nederland Porsche onderdelen rechtstreeks uit voorraad levert. Daardoor kan men Porsche onderdelen leveren met kortingen die oplopen tot 60 procent. De prijzen bij UitlaatDiscounter zijn zo vergelijkbaar met die uit de groothandel. Je vindt alle Porsche onderdelen door het kenteken in te voeren. Zo krijg je niet alleen alle Porsche onderdelen te zien maar ook de korting die je geniet. Porsche accessoires zijn hier ook uit stock leverbaar. De kwaliteit van de auto onderdelen wordt gegarandeerd met het afleveren van een officieel erkend keurmerk. Porsche onderdelen kun je zelf plaatsen of de montage in handen geven van de vele erkende dealers van UitlaatDiscounter die zich tot in de kleinste uithoeken van Nederland bevinden.
© 2022 Uitlaatdiscounter.nl | This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Een moment geduld aub..
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.