De door jou ingevoerde auto: Merk Model | Type
Model of type aanpassen | Auto wissen
Auto onderdelen
VOLVO
Volvo staat als Zweeds autoconstructeur wereldwijd bekend als één van de veiligste auto's. Volvo's staan garant voor jarenlang comfortabel rijplezier. Het bedrijf werd in 1915 opgericht als producent van lagers. De Jakob OV4 werd als eerste auto twaalf jaar later voorgesteld. Met een voor die tijd verbluffend vermogen van 28 pk haalde de Jacob een topsnelheid van 90 kilometer per uur. Midden de jaren vijftig startte men met de uitvoer van wagens naar de VS. Dat betekende meteen ook de definitieve doorbraak van Volvo dat vele nieuwigheden waaronder de drie punt veiligheidsgordel introduceerde. Die maakte van Volvo meteen de veiligste auto in de wereld. Veiligheid staat bij Volvo nog altijd voorop, maar het scoort ook op andere terreinen uitstekend. Zo installeerde het als eerste constructeur een zuurstofsensor in zijn auto's. Nadat het rond de eeuwwisseling in 1999 Ford als nieuwe eigenaar kreeg, kwam Volvo tien jaar later in handen van het Chinese Geely Concerns. Naast alle mogelijke modellen personenwagens produceert Volvo ook vrachtwagens en autocars maar ook bouwmachines, scheepsmotoren en zelfs componenten voor de ruimtevaart. Nu is de Franse autobouwer Renault een van de grootste aandeelhouders van Volvo.

Volvo onderdelen

Volvo mag nog zo'n duurzame auto's bouwen, ook die zijn onderhevig aan slijtage. En Volvo onderdelen zijn niet goedkoop. Zeker niet bij de merkdealers en in de speciaalzaken. Volvo onderdelen koop je dan ook best online zoals bij UD- Autoparts. Het is niet voor niets een van de grootste webshop van auto onderdelen in ons land. Volvo onderdelen worden door deze online leverancier uit voorraad geleverd. De prijzen van Volvo onderdelen kosten bij UitlaatDiscounter vaak niet meer dan in de groot handel. Je geniet er zelfs van kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst zestig procent. En dat voor de beste kwaliteit. De onderdelen van deze online aanbieder van auto onderdelen krijgen bij aflevering steeds een officieel erkend keurmerk mee. Alle Volvo onderdelen worden geleverd uit voorraad en dat is ook zo met alle accessoires. Om het juiste Volvo onderdeel te kiezen heb je genoeg aan het nummer van je kentekenplaat. Je krijgt dan onmiddellijk de volledige lijst met Volvo onderdelen te zien en dit tegelijk met de korting die je geniet. Een verkeerd onderdeel bestellen is zo onmogelijk. Je kunt onderdelen die je bij UitlaatDiscounter kocht zelf monteren of dat laten doen door de verschillende dealers verspreid over gans Nederland.
© 2022 Uitlaatdiscounter.nl | This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Een moment geduld aub..
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.