De door jou ingevoerde auto: Merk Model | Type
Model of type aanpassen | Auto wissen
Auto onderdelen
SAAB
Saab startte vanaf 1949 als eerste Zweedse autoconstructeur met de productie van krachtige en betrouwbare auto's. Twintig jaar later ging men nauw samenwerken met Scania-Vabis, een producent van vrachtwagens. Eind jaren tachtig werd Saab onderdeel van het wereldconcern General Motors. De Zweedse autobouwer aanzag dit als een unieke kans om zijn activiteiten uit de breiden met de Europese markt. In het millenium jaar 2000 werd Saab volledig eigendom van General Motors. Met het Nederlandse Spyker veranderde Saab nogmaals van eigenaar. Het oorspronkelijke plan om op die manier tot een nieuw bedrijf onder de naam Saab Spyker Automobiles te komen mislukte. Saab werd voortdurend met financiële problemen geconfronteerd en in 2011 werd het bedrijf nogmaals verkocht. Nu aan het Chinese Hawtai Motor Group. Maar uiteindelijk stak de Chinese overheid hier een stokje voor. Kort daarna verscheen dan die andere Chinese autobouwer, Pang Da Automobile Trade Co, op het toneel om Saab te kopen. Dat was nu buiten General Motors gerekend dat op zijn beurt ging dwars liggen en de verkoop onmogelijk maakte. Dat alles maakte dat er nu zelfs geen Saab auto’s meer worden vervaardigd.

Saab onderdelen kopen

Daardoor is het erg moeilijk om nu nog Saab onderdelen te kopen. Waar ze wel nog te vinden zijn. Dat is vooral het geval in service centers en speciaalzaken. Saab onderdelen koop je dan ook best online en zeker op UitlaatDiscounter.nl, één van de grootste webshops van auto onderdelen van Nederland. Die slagen er nu zelfs nog altijd in om alle Saab onderdelen onmiddellijk uit voorraad te leveren. En dat aan groothandelsprijzen waarbij de korting kan oplopen tot 60 procent. En ook de absolute Saab kwaliteit werd gegarandeerd. Ieder Saab onderdeel wordt geleverd met een officieel erkend keurmerk. Het zoeken van het juiste Saab onderdeel bij UD- Autoparts is gewoonweg kinderspel. Na de invoering van het nummer van je kentekenplaat krijg je onmiddellijk de volledige lijst met Saab onderdelen te zien. Zo krijg je nooit het verkeerde onderdeel thuis geleverd. Je hebt de vrije keuze om je Saab onderdeel zelf te plaatsen of dit te laten doen de officieel erkende dealers van UitlaatDiscounter die zich in alle regio's van ons land bevinden. Ben je op zoek naar een of andere Saab accessoire? Geen nood, ook dat wordt door UitlaatDiscounter uit voorraad geleverd.
© 2022 Uitlaatdiscounter.nl | This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Een moment geduld aub..
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.