De door jou ingevoerde auto: Merk Model | Type
Model of type aanpassen | Auto wissen
0 Filter geselecteerd
Filteren | 0 Filters geselecteerd
Merken
Aanvullende artikelen / Aanvullende info 2
Emissienorm
Inbouwplaats

Katalysator SKODA ROOMSTER

Wil je een nieuwe katalysator kopen voor je SKODA ROOMSTER (5J7)? Bestel dan snel en eenvoudig bij Uitlaatdiscounter. Uitlaatdiscounter is al jaren een begrip in Nederland op het gebied van kwalitatieve, voordelige katalysatoren en andere uitlaatdelen. Uitlaatdiscounter heeft een zeer uitgebreid assortiment dat bestaat uit A-merken, maar je hebt ook de keuze uit ons huismerk. Deze doet niet af aan de kwaliteit van A-merken, maar de prijs van deze uitlaten ligt veel lager. Het is onze filosofie dat kwalitatieve uitlaten niet duur hoeven te zijn!

De webshop voor SKODA ROOMSTER (5J7) katalysatoren

Voor je eigen veiligheid is het belangrijk dat jouw auto altijd in de best mogelijk staat is. Is jouw katalysator aan vervanging toe? Wacht dan niet te lang en vervang deze op tijd met een hoogwaardig vervangend product. Je kunt snel een passende katalysator voor jouw SKODA ROOMSTER (5J7) vinden door gebruik te maken van onze handige kentekenchecker. Vul hier je kenteken in en vind direct alle beschikbare onderdelen voor jouw auto. Filter vervolgens op de juiste productcategorie en bestel jouw katalysator direct online.

Uitlaatdiscounter staat niet alleen bekend om het grote online assortiment uitlaten, maar ook om de behulpzame klantenservice. Mocht je het juiste katalysator niet vinden, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen of whatsappen op +31 (0) 33 820 02 45 of e-mailen naar [email protected]. Uiteraard ben je altijd welkom in onze showroom in Amersfoort!

Veel gestelde vragen:
 • Hoelang gaat een katalysator mee?Een auto katalysator kan over het algemeen tussen de 100.000 en 150.000 kilometer meegaan, maar dit kan variëren afhankelijk het rijgedrag, het type brandstof dat wordt gebruikt en de algemene staat van het voertuig. Laat de diagnose altijd door een erkend monteur stellen.
 • Wat zijn de oorzaken van een kapotte katalysator?
  - Lekkage in het uitlaatsysteem.
  - Overmatig brandstofverbruik door slecht afgestelde motor of defecte injectoren.
  - Defecte/slecht functionerende motormanagement componenten
  - Fysieke schade door bijvoorbeeld impact van objecten op de katalysator.
  - Olie- of koelvloeistoflekkage in het uitlaatsysteem.
  - Defect/slecht functionerende lambda sondes
  - Weinig tot geen onderhoud.
  - Montagepasta.
  - Vervuiling van koolstofafzetting
 • Hoe kun je een katalysator goed onderhouden?
  Het is van cruciaal belang om de onderhoudt intervallen te hanteren en om de juiste motorolie te gebruiken die geschikt is voor je voertuig volgens de specificaties van de fabrikant!. Als je de verkeerde olie gebruikt, kan dit leiden tot ophoping van afzettingen in de katalysator, waardoor de katalysator verstopt kan raken.
 • Waar zit de katalysator?
  Een auto katalysator bevindt zich meestal in het uitlaatsysteem van een voertuig, meestal dichtbij de motor. 
  Spruitstuk katalysator: https://www.uitlaatdiscounter.nl/selected-by-udxperts-katalysator-vx6027t-488]
  Katalysator achter de turbo:. https://www.uitlaatdiscounter.nl/selected-by-udxperts-katalysator-pt6078t-488]
 • Is een katalysator verplicht in de Nederland?
  In Nederland is het verplicht om een auto katalysator te hebben, zoals vastgelegd in de Europese wetgeving. Dit is om te voldoen aan de emissienormen en de uitstoot van schadelijke gassen te verminderen.
Katalysator vergelijken
© 2022 Uitlaatdiscounter.nl | This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Een moment geduld aub..
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.