De door jou ingevoerde auto: Merk Model | Type
Model of type aanpassen | Auto wissen
0 Filter geselecteerd
Filteren | 0 Filters geselecteerd
Merken
Aanvullende artikelen / Aanvullende info 2
Inbouwplaats
Emissienorm
Materiaal
Aanvullend artikel/aanvullende informatie

Een BMW roetfilter koop je bij Uitlaatdiscounter.nl

Een roetfilter van je BMW zorgt voor een schonere uitstoot van de auto. Het filter vangt kleine deeltjes roet en onverbrande koolwaterstoffen op. Een roetfilter heeft niet veel aandacht nodig. Door het regenereren, het verbranden van roetdeeltjes, wordt het filter gereinigd. De motor regelt dit zelf door extra diesel in de cilinders te spuiten en hiermee de temperatuur te verhogen. Een roetfilter van een BMW hoef je niet direct te vervangen als deze vol zit, je kunt het onderdeel ook laten reinigen.

Levensduur van BMW roetfilters verlengen bij verstopping

Geeft je BMW de melding dat de roetfilter verstopt is of is deze effect? Dan kan het tijd zijn voor een nieuwe roetfilter of reiniging van de filter. Als je het roetfilter regelmatig laat schoonmaken, zal je de levensduur van BMW roetfilters behoorlijk kunnen verlengen. Dit kun je het beste bij iedere grote onderhoudsbeurt doen. Een roetfilter zal op den duur echter wél verslijten of verzadigen. Dan zul je het roetfilter wel moeten vervangen. De huidige Europese wetgeving schrijft voor dat de APK keurmeesters verplicht zijn om dieselauto’s te controleren op een werkend roetfilter.

Prijs van een roetfilter voor een BMW

Als je wilt besparen op de prijs van een roetfilter voor een BMW, ben je bij Uitlaatdiscounter.nl aan het juiste adres. Wij bieden een laagste prijsgarantie op onze onderdelen die natuurlijk van uitstekende kwaliteit zijn en snel bij je geleverd kunnen worden. We hebben roetfilters voor alle BMW modellen. Vul het kenteken van jouw BMW in en bestel een geschikte roetfilter.
Roetfilter vergelijken
© 2022 Uitlaatdiscounter.nl | This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Een moment geduld aub..
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.