Kwaliteit van een UitlaatDiscounter uitlaat

Wij leveren de beste prijs/kwaliteit auto-onderdelen. Alle auto onderdelen die bij ons op de website staan voldoen aan onze kwaliteitseisen.

Waarom zijn onze uitlaten zo goed?

  • De uitlaten hebben een gelijke pasvorm als de huidige uitlaat en kunnen zonder aanpassingen geplaatst worden in jouw bestaande uitlaatsysteem
  • Onze uitlaten en katalysator zijn gekeurd (homologatie). Dit betekent dat in de uitlaat de juiste tegendruk is zodat de prestaties, het brandstofverbruik en de uitstoot van de auto gelijk blijft na het monteren van onze uitlaat
 

Verplicht keurmerk voor een uitlaat

Hoe herken je een gehomologeerde uitlaat? Op de uitlaat moet een e-keurmerk ingeslagen zijn. Een sticker is niet afdoende en niet toegestaan. In de 2 afbeeldingen ziet u hoe de e-keurmerken van onze uitlaten er uit zien.


Garantie op onze uitlaten


Op onze uitlaten zit 2 jaar garantie. Koopt u de montageset erbij dan krijgt u 3 jaar. Dit omdat bij het gebruik van nieuwe rubbers er minder beweging op de uitlaat komt en de uitlaat minder snel afbreekt. Op een katalysator zit 2 jaar garantie.

Mocht er onverhoopt een defect in het onderdeel komen tijdens het garantietermijn, dan kunt u rekenen op garantiemet duidelijke procedures.
Tags in deze blog
Algemeen
© 2022 Uitlaatdiscounter.nl | This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Een moment geduld aub..
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.