De door jou ingevoerde auto: Merk Model | Type
Model of type aanpassen | Auto wissen

Kan ik ook onderdelen afhalen

Afhalen kan in onze winkel in Amersfoort. Wij zijn open op maandag tm vrijdag van 09.00 tot 17.00 en zaterdag van 09.00 tot 13.00. Wil je zeker weten dat de producten klaar liggen, dan aub eerst de bestelling in de webwinkel plaatsen. je kan in de webwinkel betalen met iDEAL of je kan bij ons in de winkel betalen met pin of contant geld. Je ontvangt van ons bericht als het klaar is. Indien op voorraad dan ligt het zo goed als direct klaar. Selecteer bij het afreken 'Afhalen in Amersfoort'. Op dit moment hebben wij alleen in Amersfoort een afhaalpunt.

Heb je aangegeven dat je wilt afhalen, maar wil je het toch liever laten bezorgen? Neem dan contact met ons op. Je kan dan de verzendkosten aan ons betalen en dan versturen we het alsnog aan jou op. Andersom kan natuurlijk ook. Heb je al verzendkosten betaald maar wil je liever afhalen, neem even contact met ons op en dan zorgen we dat de verzendkosten weer teruggestort worden op jouw rekening.


Heb je nog hulp nodig? Neem contact op
+31 (0) 33 820 02 45
© 2022 Uitlaatdiscounter.nl | This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Een moment geduld aub..
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.