De door jou ingevoerde auto: Merk Model | Type
Model of type aanpassen | Auto wissen

Wie zijn wij?

In tegenstelling tot heel veel online aanbieders is Uitlaatdiscounter.nl een 100% Nederlands bedrijf. We zitten in Amersfoort waar je ook welkom bent in onze winkel!

Sinds 2008 doen wij ons uiterste best om uitlaat- en auto-onderdelen bij onze klanten te krijgen, voor een goede prijs, met een korte levertijd. Een tevreden klant is waarvoor wij het doen! Met een hecht team van 10 fanatieke uitlaat- en autospecialisten zorgen wij hiervoor.SPECIALISTISCHE MEDEWERKERS

Al onze medewerkers hebben iets met auto-onderdelen. Auto’s zijn hun passie. Voordat onze medewerkers daadwerkelijk beginnen, worden ze grondig geschoold! Ook moeten ze zelf minimaal 10 uitlaten hebben vervangen of aangebracht. Kortom: onze medewerkers hebben kennis van zaken!


EXCELLENTE SERVICE

Wij kunnen uitlaat- en auto-onderdelen dromen, maar wanneer je slechts een paar keer per jaar onderdelen nodig hebt… dan wil je direct de juiste onderdelen bestellen. Onze webwinkel voorziet hierin en bij vragen of voor advies kun je ons direct bellen. Alles voor een tevreden klant!


TEVREDEN KLANTEN | 8,9 BEOORDELING

We houden van auto’s en aan auto’s sleutelen, maar uiteindelijk doen we alles voor een tevreden klant. Doordeweeks staan dagelijks minimaal 3 servicemedewerkers paraat om jou te helpen de juiste onderdelen bij je thuis te krijgen. Klanten beoordelen ons met een 8,9 (bijna 10.000 beoordelingen).


SCHERPE PRIJZEN

We kunnen nooit altijd en overal de goedkoopste zijn. Maar doordat we aardig wat online verkopen, kopen we voor een aantal productgroepen direct bij de fabriek in. Zo komt 80% van ons assortiment aan uitlaatonderdelen direct bij de fabriek vandaan. Het prijsvoordeel van deze directe inkoop rekenen we door in de prijzen aan onze klanten!


SHOWROOM IN AMERSFOORT

In 2008 zijn we vanuit de zolderkamer gestart met Uitlaatdiscounter.nl. Al snel groeide ons bedrijf verder. Nu zitten we op een mooie en bereikbare  locatie in Amersfoort met showroom, magazijn en afhaalpunt.

Heb je nog hulp nodig? 
Neem contact op
© 2022 Uitlaatdiscounter.nl | This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Een moment geduld aub..
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.