De door jou ingevoerde auto: Merk Model | Type
Model of type aanpassen | Auto wissen

Montageset

Beste,

U heeft bij ons een uitlaat besteld, nu hebben wij gezien dat u geen montageset mee heeft besteld.

Nu is dit uiteraard niet verplicht maar wel aan te raden. Door een nieuwe uitlaat te monteren met oude rubbers,bouten moeren en of pakkingen kunnen er eventuele vervelende problemen ontstaan zoals:

Oud rubber: Zorgt voor extra speling hierdoor kan het uitlaatsysteem hevig heen en weer schudden, dit kan ervoor zorgen dat een ouder uitlaatdeel in het systeem kapot gaat. Dit kan je voorkomen door een nieuw rubber uit het montage set te gebruiken tijdens de montage. Nieuwe rubbers zijn altijd een stuk stugger als de oude en zorgen er hierdoor voor dat uitlaat minder bewegingsvrijheid heeft.

Oude bouten en moeren: Er bestaat altijd een mogelijkheid dat de oude boute en moeren vast gerot zijn en moeilijk tot niet demonteerbaar zijn. Dit zijn uiteraard geen verassingen waar je mee te maken wilt hebben tijdens het monteren. Ook kan het zo zijn dat de oude bouten en moeren helemaal niet meer los te krijgen zijn en dan moeten ze worden door geslepen.

Oude pakking: Een oude pakking gebruiken tijdens de montage is zeker niet aan te raden, pakkingen vergaan naarmate ze vuil worden en brokkelen af. Dit kan ervoor zorgen dat uw uitlaatsysteem uitlaatgassen lekt waardoor er een onplezierig geluid ontstaat en uw CO waarde foutief kan zijn. Door een nieuwe pakking te gebruiken tijdens de montage voorkom je deze problemen :)!

Mocht u het montage setje willen bestellen laat het ons z.s.m. weten dan kunnen we dit nog eventueel mee sturen met de huidige bestelling.


Heb je nog hulp nodig? Neem contact op
© 2022 Uitlaatdiscounter.nl | This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Een moment geduld aub..
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.